به منظور سنجش سبکهای یادگیری از پرسشنامه استاندارد سبک های یادگیری کلب ۱۹۸۵ استفاده شد. این سیاهه یک مقیاس خود گزارشی است که شامل ۱۲ سوال چهار بخشی میباشد که هر کدام از بخشها یکی از انواع چهارگانه شیوههای یادگیری را میسنجد.
مقیاس این پرسشنامه از نوع لیکرت (۴-۱) بوده که نمره ۴ بیانگر مطابقت کامل شیوه یادگیری با پاسخ پیشنهادی و نمره ۱ بیانگر تطابق خیلی کم است. از جمع هر کدام از این شیوهای یادگیری در دوازده سوال پرسشنامه، چهار نمره به دست میآید که حداکثر ۴۸ و حداقل۱۲ میتواند باشد.
قیمت : ۱۰۰۰۰ تومان
توجه: لینک دانلود بعد از پرداخت در قسمت محصولات با رنگ سبز ظاهر میشود. همچنین لینک دانلود به ایمیلی که هنگام خرید ثبت میکنید ارسال خواهد شد. خواهشمند است ایمیل خود را با دقت وارد کنید.
تعاریف مفهومی و عملیاتی پرسشنامه استاندارد سبکهای یادگیری کلب ۱۹۸۵
تعریف مفهومی:
سبکهای یادگیری: سبک یادگیری یک رفتار عادتی و متمایز برای کسب دانش، مهارتها یا نگرشها از طریق مطالعه یا تجربه میباشد و یا به عنوان شیوهای است که فراگیران در یادگیری مطالب درسی خود به سایر شیوهها ترجیح میدهند(غلامزاده، ۱۳۹۲) به باور کلب (۱۹۸۴)، سبک شیوهای است برای یادگیری، شناخت و تفکر، سبک با توانایی فراگیر برابر نیست بلکه روشی است که به وسیلهی آن میتوان تواناییهای خود را بکار برد. همانگونه که توانایی فرد در زندگی بسیار مهم است، شناخت سبکهای یادگیری نیز دارای اهمیت است.
تعریف عملیاتی:
سبکهای یادگیری: نمرهای که فرد در پرسشنامه سبکهای یادگیری کلب بدست میآورد.
مشخصات پرسشنامه استاندارد سبکهای یادگیری کلب ۱۹۸۵:
- تعداد سوالات:۱۲ گویه
- تعداد صفحات:۱۱ صفحه
- تعریف مفهومی: دارد
- تعریف عملیاتی: دارد
- شیوه نمره گذاری: دارد
- زیرمقیاس یا مولفه: ندارد (تک عاملی)
- روایی: دارد
- پایایی: دارد
- منبع: دارد
- فرمت: pdf و word
روایی و پایایی پرسشنامه استاندارد سبکهای یادگیری کلب ۱۹۸۵:
روایی پرسشنامه استاندارد سبکهای یادگیری کلب ۱۹۸۵:
مقصود از روایی آن است که وسیله اندازهگیری بتواند خصیصه و ویژگی موردنظر را اندازهگیری کند. اهمیت روایی از آن جهت است که اندازهگیریهای نامناسب و ناکافی میتواند هر پژوهش علمی را بی ارزش و ناروا سازد(سرمد و دیگران، ۱۳۷۸).
در مطالعه غلامزاده (۱۳۹۲) برای بدست آوردن روایی پرسشنامه از نظرات استاد راهنما و چندین تن از دیگر اساتید و متخصصین و کارشناسان استفاده شده است. و از آنها در مورد مربوط بودن سؤالات، واضح بودن و قابل فهم بودن سؤالات و اینکه آیا این سؤالات برای پرسشهای تحقیقاتی مناسب است و آنها را مورد سنجش قرار میدهد، نظر خواهی شد و اصطلاحات مورد نظر در پرسشنامه اعمال گردید.
پایایی پرسشنامه:
مقصود از پایایی آن است که ابزار اندازهگیری را در یک فاصله زمانی کوتاه چندین بار و به گروه واحدی از افراد بدهیم. نتایج حاصله نزدیک به هم باشد. برای اندازهگیری پایایی از شاخصی به نام ضریب پایایی استفاده میکنیم. اندازه آن معمولا بین صفر تا یک تغییر میکند. ضریب پایایی صفر معرف عدم پایایی و ضریب پایایی یک معرف پایایی کامل است(سرمد و دیگران، ۱۳۷۸).
پایایی این ابزار توسط کلب (۲۰۰۵) با استفاده از ضرایب آلفای کرونباخ به شرح زیر است: تجربه عینی ۰.۸۲، مشاهده تأملی ۰.۷۳، مفهوم سازی انتزاعی ۰.۸۳، آزمایشگری فعال ۰.۷۸، شیوههای اکتساب (مفهوم سازی انتزاعی- تجربه عینی) ۰.۸۸، تجربه و عمل گرایی (آزمایشگری فعال- مشاهده تاملی) ۰.۸۱. در تحقیق غلامزاده (۱۳۹۲) نیز پایایی از طریق آلفای کرونباخ مورد محاسبه قرار گرفت است که این ضرایب برای تجربه عینی ۰.۸۱، مشاهده تاملی ۰.۷۶، مفهوم سازی انتزاعی ۰.۸۵، آزمایشگری فعال ۰.۷۳، شیوههای اکتساب ۰.۸۳، و تجربه یا عمل گرایی ۰.۷۴ به دست آمده است.
برای دانلود پرسشنامه بیشتر اینجا کلیک کنید.
پرسشنامههای مرتبط با این پرسشنامه عبارتند از:
توضیحات:
- در صورت داشتن مشکل در پرداخت و دانلود با کلیک برروی اینجا با ما ارتباط برقرار کنید.
- با کلیک بر روی نحوه وارد کردن دادهها در SPSS میتوانید فیلم آموزشی نحوهی وارد کردن دادهها در SPSS را مشاهده کنید.
- پرداخت توسط همه کارتهای عضو شتاب امکان پذیر است. پس از پرداخت سریع، به طور اتوماتیک لینک دانلود پرسشنامه مورد نظر در اختیارتان قرار میگیرد. میتوانید فایل مورد نظر را دانلود نمایید.
- فایل به صورت zip می باشد. لذا بعد از دانلود با نرم افزار winrar فایل را از حالت zip خارج کنید. برای دانلود نرم افزار winrar اینجا کلیک کنید.