پرسشنامه استاندارد پنج عامل بزرگ شخصيت گولدبرگ 1999

پرسشنامه استاندارد پنج عامل بزرگ شخصیت گولدبرگ ۱۹۹۹

پرسشنامه استاندارد پنج عامل بزرگ شخصیت گولدبرگ ۱۹۹۹ شامل ۵۰ گویه است که توسط گولدبرگ(۱۹۹۹) معرفی شده است. این پرسشنامه برای بررسی و ارزیابی کردن ۵ تیپ شخصیتی در افراد به کار می رود.

این پنج عامل اغلب با عناوین روان‌رنجورخویی، برون‌گرایی، گشودگی به تجربه، توافق‌پذیری و وظیفه‌مداری معرفی می‌شوند. درجه بندی این ویژگی‌ها بر اساس مقیاس پنج درجه‌ای لیکرت است. نمره گذاری پرسشنامه براساس طیف لیکرت و از عمدتا نادرست تا عمدتا درست امتیازبندی شده است. این پرسشنامه در پژوهش آبیار(۱۳۹۷) اعتباریابی شده است.

قیمت : ۱۰۰۰۰ تومان

توجه: لینک دانلود بعد از پرداخت در قسمت محصولات با رنگ سبز ظاهر می‌شود. همچنین لینک دانلود به ایمیلی که هنگام خرید ثبت می‌کنید ارسال خواهد شد. خواهشمند است ایمیل خود را با دقت وارد کنید.

تعاریف مفهومی و عملیاتی پرسشنامه استاندارد پنج عامل بزرگ شخصیت گولدبرگ ۱۹۹۹

تعریف مفهومی:

ویژگی‌های شخصیتی: سازمان پویایی از دستگاه‌های بدنی و روانی فرد که چگونگی سازگاری اختصاصی وی با محیط را معین می‌کند. از میان ویژگی‌های انسانی مختلف، چیزی که می‌تواند به انسان‌ها کمک کند تا خود و دیگران را بهتر بشناسند شخصیت است؛ یعنی جنبه‌ای از حیات انسان که اجازه می‌دهد پیش‌بینی کنیم انسان در اوضاع و احوال معین چه رفتاری از خود نشان خواهد داد (آبیار، ۱۳۹۷).

تعریف عملیاتی:

در این پژوهش منظور از  نمره استاندارد شخصیت  نمره‌­ای است که فرد به سوالات ۵۰ ماده‌ای پرسشنامه گولدبرگ می‌­دهد.

مشخصات پرسشنامه استاندارد پنج عامل بزرگ شخصیت گولدبرگ ۱۹۹۹:

  • تعداد سوالات:۵۰ گویه
  • تعداد صفحات:۹ صفحه
  • تعریف مفهومی: دارد
  • تعریف عملیاتی: دارد
  • شیوه نمره گذاری: دارد 
  • زیرمقیاس یا مولفه: دارد
  • روایی: دارد
  • پایایی: دارد
  • منبع: دارد
  • فرمت: pdf و word

روایی و پایایی پرسشنامه استاندارد پنج عامل بزرگ شخصیت گولدبرگ ۱۹۹۹:

روایی پرسشنامه استاندارد پنج عامل بزرگ شخصیت گولدبرگ ۱۹۹۹:

مقصود از روایی آن است که وسیله اندازه‌گیری بتواند خصیصه و ویژگی موردنظر را اندازه‌گیری کند. اهمیت روایی از آن جهت است که اندازه‌گیری‌های نامناسب و ناکافی می‌تواند هر پژوهش علمی را بی ارزش و ناروا سازد(سرمد و دیگران، ۱۳۷۸).

در پژوهش آبیار (۱۳۹۷) برای بدست آوردن روایی پرسشنامه از نظرات استاد راهنما و چندین تن از دیگر اساتید و متخصصین و کارشناسان استفاده شده است. و از آنها در مورد مربوط بودن سؤالات، واضح بودن و قابل فهم بودن سؤالات و اینکه آیا این سؤالات برای پرسش‌های تحقیقاتی مناسب است و آنها را مورد سنجش قرار می‌دهد، نظر خواهی شد و اصطلاحات مورد نظر در پرسشنامه اعمال گردید. 

پایایی پرسشنامه:

مقصود از پایایی آن است که ابزار اندازه‌گیری را در یک فاصله زمانی کوتاه چندین بار و به گروه واحدی از افراد بدهیم. نتایج حاصله نزدیک به هم باشد. برای اندازه‌گیری پایایی از شاخصی به نام ضریب پایایی استفاده می‌کنیم. اندازه آن معمولا بین صفر تا یک تغییر می‌کند. ضریب پایایی صفر معرف عدم پایایی و ضریب پایایی یک معرف پایایی کامل است(سرمد و دیگران، ۱۳۷۸).

در پژوهش شریف‌زاده (۱۳۹۰) پایایی پرسشنامه با آلفای کرونباخ در پژوهش بالای ۹۰% بدست آمده است. آبیار(۱۳۹۷) پایایی این مقیاس ۷۵/. آلفای کرونباخ گزارش داده است. برای عامل روان‌رنجورخویی، گشودگی به تجربه، وظیفه‌مداری، توافق‌پذیری، برون‌گرایی، به ترتیب ضرایب، ۰.۸۸، ۰.۷۸ ، ۰.۸۰، ۰.۸۰، ۰.۷۷، به دست آمد که نشانگر پایایی مطلوب این ابزار است.

برای دانلود پرسشنامه بیشتر اینجا کلیک کنید.

پرسشنامه‌های مرتبط با این پرسشنامه عبارتند از:

توضیحات:

  • در صورت داشتن مشکل در پرداخت و دانلود با کلیک برروی اینجا با ما ارتباط برقرار کنید.
  • با کلیک بر روی نحوه وارد کردن داده‌ها در SPSS می‌توانید فیلم آموزشی نحوه‌ی وارد کردن داده‌ها در SPSS را مشاهده کنید.
  • پرداخت توسط همه کارت‌های عضو شتاب امکان پذیر است. پس از پرداخت سریع، به طور اتوماتیک لینک دانلود پرسشنامه مورد نظر در اختیارتان قرار می‌گیرد. می‌توانید فایل مورد نظر را دانلود نمایید.
  • فایل به صورت zip می باشد. لذا بعد از دانلود با نرم افزار winrar فایل را از حالت zip خارج کنید. برای دانلود نرم افزار winrar اینجا کلیک کنید.