پرسشنامه استاندارد کارآفرینی سازمانی هیل 1996

پرسشنامه استاندارد کارآفرینی سازمانی هیل ۱۹۹۶

پرسشنامه استاندارد کارآفرینی سازمانی هیل ۱۹۹۶ برای سنجش کارآفرینی سازمانی استفاده شد. این پرسشنامه شامل شش بعد افعال سازمانی، نگرش فردی، انعطاف سازمان، وضعیت پاداش، رهبری کارآفرینانه، فرهنگ کارآفرینانه می‌باشد.

این آزمون شامل ۴۸ سوال  بسته پاسخ می‌باشد و در پژوهش محمدی (۱۳۹۷) اعتباریابی شده است. پایایی آزمون در مطالعه مذکور  بر اساس ضریب آلفای کرونباخ ۰.۸۸ به دست آمد. نحوه‌ی توزیع سوالات پرسشنامه در قالب شش بعد در جدول زیر نشان داده شده است.

قیمت : ۱۰۰۰۰ تومان

توجه: لینک دانلود بعد از پرداخت در قسمت محصولات با رنگ سبز ظاهر می‌شود. همچنین لینک دانلود به ایمیلی که هنگام خرید ثبت می‌کنید ارسال خواهد شد. خواهشمند است ایمیل خود را با دقت وارد کنید.

تعاریف مفهومی و عملیاتی پرسشنامه استاندارد کارآفرینی سازمانی هیل ۱۹۹۶

تعریف مفهومی:

کارآفرینی سازمانی: کارآفرینی سازمانی، یک رویکرد استراتژیک است که باز تولید محصولات، فرایندها، خدمات، استراتژی‌ها یا حتی کل سازمان را در بر می‌گیرد. بدین ترتیب، کارآفرینی سازمانی از طریق ایجاد و  بهره‌گیری مداوم از منابع جدید دانش از مزیت رقابتی سازمان حمایت می‌کند. بنابراین، کارآفرینی سازمانی، می‌تواند تاثیر چشم‌گیری بر عملکرد سازمانی داشته است و این خود ناشی از اثرات سرمایه فکری است(شائمی و همکاران، ۱۳۸۶: ۳۳).

تعریف عملیاتی:

کارآفرینی سازمانی: از طریق گویه‌های سازمان سرعت بالایی در معرفی و ارائه خدمات جدید وجود دارد، سازمان همیشه به دنبال فرصت‌های ناشناخته است، کارکنان در تصمیم‌گیری برای سازمان شرکت داده می‌شوند، ارتباط محکمی بین تعداد نظرات جدید ارائه شده و به بکارگیری آن وجود دارد، کارکنان قادر هستند به هدف‌های خود دست یابند، کارکنان اعتقاد دارند که موفقیت‌ها در سایه تسلیم ناپذیری و سخت کوشی به دست می‌آید،

مشخصات پرسشنامه استاندارد کارآفرینی سازمانی هیل ۱۹۹۶:

  • تعداد سوالات:۴۸ گویه
  • تعداد صفحات:۱۱ صفحه
  • تعریف مفهومی: دارد
  • تعریف عملیاتی: دارد
  • شیوه نمره گذاری: دارد 
  • زیرمقیاس یا مولفه: دارد
  • روایی: دارد
  • پایایی: دارد
  • منبع: دارد
  • فرمت: pdf و word

روایی و پایایی پرسشنامه استاندارد کارآفرینی سازمانی هیل ۱۹۹۶:

روایی پرسشنامه استاندارد کارآفرینی سازمانی هیل ۱۹۹۶:

مقصود از روایی آن است که وسیله اندازه‌گیری بتواند خصیصه و ویژگی موردنظر را اندازه‌گیری کند. اهمیت روایی از آن جهت است که اندازه‌گیری‌های نامناسب و ناکافی می‌تواند هر پژوهش علمی را بی ارزش و ناروا سازد(سرمد و دیگران، ۱۳۷۸).

پرسشنامه استاندارد کارآفرینی سازمانی روایی محتوایی داشته است ولی جهت هماهنگ کردن سوالات با جامعه آماری اصلاحات مختصری در آن صورت گرفت. لذا روایی محتوایی و صوری آن با نظر متخصصان و استادان مدیریت مورد تایید قرار گرفت. نتایج تحلیل عاملی پرسشنامه کارآفرینی سازمانی، شش مولفه مورد نظر را (افعال سازمانی، نگرش فردی، انعطاف سازمان، وضعیت پاداش، رهبری کارآفرینانه، فرهنگ کارآفرینانه) را بدست آورد که در آن ۵۹% در صد واریانس سوالات استخراج شده بود.

پایایی پرسشنامه:

مقصود از پایایی آن است که ابزار اندازه‌گیری را در یک فاصله زمانی کوتاه چندین بار و به گروه واحدی از افراد بدهیم. نتایج حاصله نزدیک به هم باشد. برای اندازه‌گیری پایایی از شاخصی به نام ضریب پایایی استفاده می‌کنیم. اندازه آن معمولا بین صفر تا یک تغییر می‌کند. ضریب پایایی صفر معرف عدم پایایی و ضریب پایایی یک معرف پایایی کامل است(سرمد و دیگران، ۱۳۷۸).

این پرسشنامه محمدی(۱۳۹۷) اعتباریابی شده است. در پژوهش مذکور پایایی پرسشنامه بر اساس ضریب آلفای کرونباخ ۰.۸۸ به دست آمد.

برای دانلود پرسشنامه بیشتر اینجا کلیک کنید.

پرسشنامه‌های مرتبط با این پرسشنامه عبارتند از:

توضیحات:

  • در صورت داشتن مشکل در پرداخت و دانلود با کلیک برروی اینجا با ما ارتباط برقرار کنید.
  • با کلیک بر روی نحوه وارد کردن داده‌ها در SPSS می‌توانید فیلم آموزشی نحوه‌ی وارد کردن داده‌ها در SPSS را مشاهده کنید.
  • پرداخت توسط همه کارت‌های عضو شتاب امکان پذیر است. پس از پرداخت سریع، به طور اتوماتیک لینک دانلود پرسشنامه مورد نظر در اختیارتان قرار می‌گیرد. می‌توانید فایل مورد نظر را دانلود نمایید.
  • فایل به صورت zip می باشد. لذا بعد از دانلود با نرم افزار winrar فایل را از حالت zip خارج کنید. برای دانلود نرم افزار winrar اینجا کلیک کنید.