پرسشنامه استاندارد شخصیتی آیزینک ۱۹۹۳ دارای ۲۱ گویه و دو زیرمقیاس درونگرایی و برونگرایی میباشد.
پرسشنامه استاندارد شخصیتی آیزینک ۱۹۹۳ جهت سنجش برخی از جنبههای شخصیت از جمله درونگرایی و برونگرایی و همچنین تشخیص برخی از اختلالات شخصیتی مانند روان گسیختگی، جامعه ستیزی، روان آزردگی و مقبولیت اجتماعی ساخته شد که در برگیرنده ۶۸ ماده میباشد.
قیمت : ۱۰۰۰۰ تومان
توجه: لینک دانلود بعد از پرداخت در قسمت محصولات با رنگ سبز ظاهر میشود. همچنین لینک دانلود به ایمیلی که هنگام خرید ثبت میکنید ارسال خواهد شد. خواهشمند است ایمیل خود را با دقت وارد کنید.
روایی و پایایی پرسشنامه استاندارد شخصیتی آیزینک ۱۹۹۳
روایی پرسشنامه استاندارد شخصیتی آیزینک ۱۹۹۳
در حقیقت، روایی میگوید که آیا پژوهنده قادر به ارزیابی و اندازهگیری فاکتور یا عاملی که برای آن تولید شده است، میباشد یا خیر؟ روایی به این مسئله مربوط است که یک وسیلهی اندازهگیری تا چه اندازه چیزی را اندازهگیری میتواند بکند که ما فکر میکنیم. بنابراین، روایی یا اعتبار، میزان تطابق میان تعریف مفهومی متغیر با تعریف عملیاتی آن است. موضوع روایی ازآن جهت دارای اهمیت است. که سنجشهای نامناسب و ناکافی میتواند هر تحقیق علمی را بیارزش و بی کیفیت سازد. پرسشنامه ارزش درک شده برندو مشتری از روایی لازم برخوردار است.
در نمونهی ایرانی ضریب اعتبار یا روایی با روش باز آزمایی به فاصلهی ۲ ماه به این شرح گزارش شده است ۹۲%=E که نشان دهنده اعتبار بسیار بالا و قابل قبول پرسشنامهی شخصیتی ایزینگ میباشد (کاویانی، ۱۳۸۲).
پایایی پرسشنامه
منظور از پایایی آن است که اگر وسیله اندازهگیری را در یکفاصله زمانی کوتاه در چندین مرجله و به گروه مشخصی از افراد بدهیم. نتایج بدست امده نزدیک به هم باشد. بهعبارت دیگر، «همبستگی میان یک گروه از نمرات و گروه دیگری از نمرات در یک آزمون معادل که بهصورت جداگانه بر یک دستهی مورد آزمایش بهدستآمده است» چقدر است. پرکاربردترین و مهمترین مسیر ارزیابی میزان پایایی روش آلفای کرونباخ میباشد.
اگر این مقدار از ۰.۷ بالاتر باشد، میتوان گفت ابزار دارای پایایی قابل قبولی است. در مواردی برای اندازهگیری مقیاسهایی که دارای آیتمهای کمی هستند. نتایج بالاتر از ۰.۶ را هم میتوان قابل قبول دانست.
به منظور تعیین اعتبار و روایی پرسشنامه استاندارد شخصیتی آیزینک ۱۹۹۳، آیزینک آن را بر روی یک گروه واحد در دو زمان مختلف اجرا کرد و روایی و اعتبار آن را بدست آورد. ضریب اعتبار درونی (آلفای کرونباخ) برای مردان ۰.۹ و برای زنان ۰.۸۵ به دست آمده است. همچنین با روش آزمون – بازآزمون، طی دو بار اجرای EPQ به فاصله یک ماه بر روی یک نمونه ۲۳۰ نفری، ضریب همبستگی برای مردان ۰.۸۳ و زنان ۰.۸۹ گزارش شده است (آیزینگ، ۱۹۷۵).
تعاریف مفهومی و عملیاتی پرسشنامه استاندارد شخصیتی آیزینک ۱۹۹۳
تعریف مفهومی
درونگرایی: افراد درونگرا معمولا محافظه کار، مستقل، خجالتی و تنها هستند و به زندگی جمعی علاقهای ندارند و تنهایی را ترجیح میدهند. این افراد در مقابل افراد برونگرا قرار میگیرند که دارای رفتاری گرم و دوستانه، مردم دوست، جسور، فعال، در جستجوی تهییج و دارای هیجانهای مثبت میباشند (کاستا و مک گرا، ۱۹۹۲). درونگراها معمولا افرادی محافظه کار، مستقل و کمرو هستند ولی به هیچ وجه تنبل یا دوست نداشتنی نیستند. آنها معمولا خجالتی و تنها هستند. درونگرایان کنجکاو هستند و علاقهی زیادی به پژوهش دارند.
تعریف عملیاتی
درونگرایی: در پژوهش حاضر منظور از درونگرایی نمرهای است که آزمودنی از سیاهه شخصیتی آیزنگ در زیر مقیاس برونگرایی – درونگرایی کسب میکند.
مشخصات پرسشنامه استاندارد شخصیتی آیزینک ۱۹۹۳
- تعداد سوالات: ۲۱ گویه
- تعداد صفحات : ۹ صفحه
- تعریف مفهومی: دارد.
- تعریف عملیاتی: دارد.
- شیوه نمره گذاری: دارد.
- روایی: دارد.
- پایایی: دارد.
- زیر مقیاس: دارد
- منبع: دارد.
- فرمت فایل: وورد و پیدیاف
پرسشنامههای مرتبط با این پرسشنامه عبارتند از:
برای دانلود پرسشنامه بیشتر اینجا کلیک کنید.
توضیحات:
- در صورت داشتن مشکل در پرداخت و دانلود با کلیک برروی اینجا با ما ارتباط برقرار کنید.
- با کلیک بر روی نحوه وارد کردن دادهها در SPSS میتوانید فیلم آموزشی نحوهی وارد کردن دادهها در SPSS را مشاهده کنید.
- پرداخت توسط همه کارتهای عضو شتاب امکان پذیر است. پس از پرداخت سریع، به طور اتوماتیک لینک دانلود پرسشنامه مورد نظر در اختیارتان قرار میگیرد. میتوانید فایل مورد نظر را دانلود نمایید.
- فایل به صورت zip می باشد. لذا بعد از دانلود با نرم افزار winrar فایل را از حالت zip خارج کنید. برای دانلود نرم افزار winrar اینجا کلیک کنید.