پرسشنامه استاندارد انگیزه پیشرفت هرمنس 1970

پرسشنامه استاندارد انگیزه پیشرفت هرمنس ۱۹۷۰

پرسشنامه استاندارد انگیزه پیشرفت هرمنس ۱۹۷۰ در سال (۱۹۷۰) میلادی طراحی شده است. هرمنس، بر مبنای دانش نظری و تجربی موجود، درباره‌­ی نیاز به پیشرفت و با بررسی­ پژوهش‌­های مربوط به این زمینه، پرسشنامه­‌ی انگیزه‌­ی پیشرفت را تدوین نمود.

این پرسشنامه یکی از رایج‌­ترین ابزارهای مداد-کاغذی است که برای سنجش نیاز به پیشرفت به کار می­‌رود. پرسشنامه­‌ی انگیزه‌­ی پیشرفت در ابتدا با ۹۲ سؤال تدوین شد. اما در نهایت بر اساس محاسبه‌­ی، همبستگی هر سؤال با رفتار پیشرفت‌گرا به ۲۹ سؤال تقلیل یافت. سؤالات پرسشنامه به صورت جمله ناتمام بیان شده و به دنبال هرجمله چند گزینه داده شده است.

قیمت : ۱۰۰۰۰ تومان

توجه: لینک دانلود بعد از پرداخت در قسمت محصولات با رنگ سبز ظاهر می‌شود. همچنین لینک دانلود به ایمیلی که هنگام خرید ثبت می‌کنید ارسال خواهد شد. خواهشمند است ایمیل خود را با دقت وارد کنید.

تعاریف مفهومی و عملیاتی پرسشنامه استاندارد انگیزه پیشرفت هرمنس ۱۹۷۰

تعریف مفهومی:

انگیزه­ ی پیشرفت: انگیزه­ ی پیشرفت عبارت است از سائقی برای پیشی گرفتن از دیگران، دست­یابی به پیشرفت با توجه به ملاک­‌های شخص و تلاش برای کسب موفقیت. انگیزه، قلب یادگیری و مهم­ترین شرط یادگیری است. همچنین مایه­ی جنبش انسان و عامل آغاز کننده، راهنما و نگه‌­دارنده‌­ی رفتار، تا زمان دست­یابی به هدف مطلوب نیز می­‌باشد.

تعریف عملیاتی:

منظور از انگیزه‌ی پیشرفت، نمره‌ای است که فرد در آزمون انگیزه‌ی پسشرفت هرمنس (۱۹۷۰) کسب می‌کند.

مشخصات پرسشنامه استاندارد انگیزه پیشرفت هرمنس ۱۹۷۰:

  • تعداد سوالات:۲۹ گویه
  • تعداد صفحات:۱۰ صفحه
  • تعریف مفهومی: دارد
  • تعریف عملیاتی: دارد
  • شیوه نمره گذاری: دارد
  • زیرمقیاس یا مولفه: ندارد(تک عاملی)
  • روایی: دارد
  • پایایی: دارد
  • منبع: دارد
  • فرمت: pdf و word

روایی و پایایی پرسشنامه استاندارد انگیزه پیشرفت هرمنس ۱۹۷۰:

روایی پرسشنامه استاندارد انگیزه پیشرفت هرمنس ۱۹۷۰:

مقصود از روایی آن است که وسیله اندازه گیری بتواند خصیصه و ویژگی موردنظر را اندازه گیری کند. اهمیت روایی از آن جهت است که اندازه گیری های نامناسب و ناکافی می تواند هر پژوهش علمی را بی ارزش و ناروا سازد(سرمد و دیگران، ۱۳۷۸).

هرمنس ضرایب همبستگی هر ماده را را با نمره­‌ی کل انگیزه‌­ی پیشرفت محاسبه کرد و آزمون را دارای روایی و اعتبار دانست. ضرایب همبستگی در دامنه­‌ای بین ۰.۳۰ الی۰.۵۷ بود (طالب­پور، نوری و مولوی، ۱۳۸۱).

پایایی پرسشنامه:

مقصود از پایایی آن است که ابزار اندازه گیری را در یک فاصله زمانی کوتاه چندین بار و به گروه واحدی از افراد بدهیم. نتایج حاصله نزدیک به هم باشد. برای اندازه گیری پایایی از شاخصی به نام ضریب پایایی استفاده می کنیم. اندازه آن معمولا بین صفر تا یک تغییر می کند. ضریب پایایی صفر معرف عدم پایایی و ضریب پایایی یک معرف پایایی کامل است(سرمد و دیگران، ۱۳۷۸).

اسودی (۱۳۷۹) پایایی این آزمون را با استفاده از دو روش آلفای کرونباخ و بازآزمایی به ترتیب۰.۸۴ و ۰.۸۲ گزارش کرده است (به نقل از زمینی، حسینی نسب و هاشمی، ۱۳۸۶).  طالب­پور، نوری و مولوی (۱۳۸۱) اعتبار آزمون را به روش آلفای کرونباخ ۰.۸۲ بیان کردند. پایایی این آزمون در مطالعه­‌ی حاضر با استفاده از آلفای کرونباخ ۰.۸۰ به دست آمد.

برای دانلود پرسشنامه بیشتر اینجا کلیک کنید.

پرسشنامه‌های مرتبط با این پرسشنامه عبارتند از:

توضیحات:

  • در صورت داشتن مشکل در پرداخت و دانلود با کلیک برروی اینجا با ما ارتباط برقرار کنید.
  • با کلیک بر روی نحوه وارد کردن داده‌ها در SPSS می‌توانید فیلم آموزشی نحوه‌ی وارد کردن داده‌ها در SPSS را مشاهده کنید.
  • پرداخت توسط همه کارت‌های عضو شتاب امکان پذیر است. پس از پرداخت سریع، به طور اتوماتیک لینک دانلود پرسشنامه مورد نظر در اختیارتان قرار می‌گیرد. می‌توانید فایل مورد نظر را دانلود نمایید.
  • فایل به صورت zip می باشد. لذا بعد از دانلود با نرم افزار winrar فایل را از حالت zip خارج کنید. برای دانلود نرم افزار winrar اینجا کلیک کنید.